EHBO

Namens het bestuur van Scouting Rijssen wordt er weer een EHBO training aangeboden. Deze zal met officieel certificaat van het Rode Kruis worden aangeboden. De training wordt gegeven door een externe trainer die lid is van het Rode Kruis in Enschede.

Training 23 oktober:
De training bestaat uit 4 uur praktijk en er kunnen maximaal 12 personen per keer getraind worden. Je kunt alleen jezelf opgeven voor de training, vul hiervoor onderstaand formulier in.
De eerste training zal 23 oktober gegeven worden op de blokhut. Er is de mogelijkheid om je voor de middag of voor de ochtend op te geven.
Alle kaderleden en leiding zijn uitgenodigd, de prioriteit van de deelnemers staat eerst bij de personen die direct met onze jeugdleden werken. Het kan daardoor zijn dat je niet direct aan de beurt bent.

Financieel:
Indien je lid bent van onze vereniging zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Andere datum:
Indien je op 23 oktober niet kunt kun je dat aangeven via dit formulier door middel van de ‘Andere datum’ selectie. Er zal (bij genoeg aanmeldingen) nog een datum gepland worden later in het seizoen.

Bij vragen over de training of dit formulier kun je naar Geert.