PLUS spaaractie

Spaart u mee voor Scouting Rijssen?
Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november a.s. organiseert PLUS Ter Maat in Rijssen (Beatrixplein 10) een spaaractie waarbij klanten in deze periode sponsorpunten voor lokale clubs en verenigingen in Rijssen kunnen sparen. In totaal stelt de PLUS hiervoor € 15.000 euro beschikbaar. Scouting Rijssen is één van de deelnemers!
✓ Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt u een sponsorpunt (en daarnaast ook bij geselecteerde actieproducten).
✓ Kras de unieke code van de voucher open en scan de QR-code met een mobiele telefoon of ga naar www.plus.nl/sponsorpunten.
✓ Vervolgens kunt u kiezen voor ‘Scouting Rijssen’. Voer de unieke code in en activeer de sponsorpunten!
✓ Digitaal sparen is ook mogelijk. De punten komen dan in de PLUS app.
✓ Leuke bijkomstigheid: door het activeren van de sponsorpunten kunt u ook wekelijks kans maken op één van de drie PLUS cadeaukaarten ter waarde van € 75,00! Hoe meer sponsorpunten, hoe meer kans.
Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage aan deze actie voor Scouting Rijssen.