Programma

 

Hieronder staat het programma van de Holland Schwarzwald Stam.

  • Twee weken voordat de opkomst begint, krijg je een mail van Albert van den Belt met daarin de herinnering dat jullie over twee weken een opkomst georganiseerd moeten hebben.
  • Een aantal dagen voor de opkomst kunnen jullie de sleutel van de blokhut bij Albert ophalen, zodat je op de blokhut kunt kijken of er nog genoeg koffie/bier/frisdrank/snacks/etc. zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan moeten jullie er ook voor zorgen dat hiervan wel genoeg aanwezig is. Denk bij het inkopen van drank ook aan de Cola Light voor Dinja! .
  • Wanneer je inkopen hebt gedaan voor een opkomst, bewaar dan altijd de bonnetjes, zodat je het geld terug kunt krijgen. Er geld een limiet van €50,- per opkomst. Heb je meer geld nodig benader dan even onze penningmeester

Holland Schwarzwald Stam

Programma

Datum Thema Bestuur
24 November Pubquiz Groep A
22 December Crazy 88 Groep B
26 Januari Eerstejaars Eerstejaars
23 Februari> Escaperoom Groep C
30 Maart Casino Groep D
20 April Speurtocht Groep E
25 Mei Extern Groep F
7-10 Juni Stamkamp Organisatie
29 Juni Laatste opkomst Nieuw bestuur


Groepsindeling

A B C D E F
Auke Bart Corné Jordy Mathijs S Frank
Bram V Dirk Dahniek Kaj Hans Gerwin
Elbert F Job Iris Madelon Jan Jeffrey
Maike Riët Stefan Mattijs W Jessica Lars
Marit Teuntje Vera Rick G Lotte Sabine
Tim R Tom Elbert V Sten Geert Tessa
Wessel Rick M Rune Tim S
Checklist voor de organisatie van een stamopkomst: 
  • Kom ruim voor de tijd bij elkaar om de opkomst te bedenken
  • Er mag per opkomst € 50,- uitgegeven worden (exclusief drank), wanneer je meer uit wilt geven, moet dit worden gecommuniceerd met de penningmeester
  • Zorg ervoor dat alle stamleden op tijd (minimaal één week voor aanvang van de opkomst) op de hoogte zijn van de opkomst
  • Een stamopkomst begint normaal gesproken om 20.00 uur met koffie en om 20.30 uur met het programma
  • Wanneer je hulp nodig hebt bij het organiseren van de opkomst kun je één van de bestuursleden benaderen
  • Overleg met de Chef horeca over de inkopen (drank en snacks)
  • De organisatie is zelf verantwoordelijk voor het draaien van de bardienst
  • De organisatie is zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van de blokhut. Deze moet goed schoongemaakt worden!! De volgende dag zijn er namelijk weer opkomsten.

‘De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door.’