Leiding

 

Hathi (teamleider)
Johan Nijeboer

 

Hathi is de olifantenleider en één van de oudste dieren van de jungle. Aan de junglebewoners vertelt hij graag verhalen.

Van alle dieren uit de jungle kan ik het allerbeste trompetteren met mijn lange slurf. Daarmee eet ik ook heel veel lekkers, het liefste wortels en vruchten. Iedereen in de jungle is kleiner dan ik, dus ik wil niet groter worden. Gelukkig vinden mijn beste vrienden Oe en Chil het niet erg dat ik zo groot ben. Wat denk je dat mijn lievelingskleur is? Grijs natuurlijk!

 

Chil
Erwin ZwolsmanChil1

 

Chil is een roofvogel, hij vliegt dagelijks over de jungle.
Zijn scherpe ogen zien alles. Als je iets wilt weten, roep je de “wouw”. Chil weet precies wat er aan de hand is met iedereen. Hij houdt van vliegeren en andere spelletjes die hoog in de lucht of de bomen zijn. Als ik niet bezig ben met alles in de gaten te houden, dan eet ik graag vis. Mijn lievelingskleur is grijs.

 

Mang
Jasper BolinkMang1

 

Mang is een vleermuis hij houdt zich op de achtergrond, maar hij hoort wel alles. Hij woont in een grot. Daar is het altijd lekker donker. Daar houdt hij van, want zijn lievelingskleur is zwart.
’s nachts gaat hij op onderzoek uit, lekker griezelen in het donker.
Overdag doet hij niks, dan hangt hij met zijn kop naar beneden en slaapt. Op de kop hangen kan hij het beste van iedereen in de jungle.
Hij is erg snel en vindt het fijn om overdag te slapen, liefst op een spannende plek.

 

Bagheera
Auke KolhoopBagheera1

 

Bagheera is een panter, hij kan ontzettend goed jagen. Hij vindt het dan ook heel erg leuk om zachtjes te sluipen. Het liefst besluip hij de antilopen, want die vind hij lekker om te eten.
Ik woon op een beschutte plek diep in de jungle, waar niemand mij kan vinden.
Hij houdt van duistere plekken, daarom is mijn lievelingskleur zwart. Baloe en Mowgli zijn mijn beste vrienden. Mensen vind ik heel erg interessant, als ik later groot ben, wil ik nog meer over ze leren.

 

Mor
Dahniek Dangremond

 

Mor is de pauw. Zij woont in de boomtoppen. Daar pronkt zij met haar veren. Mor houd van mooi dingen, Mor ontvangt graag complimentjes en geeft deze ook graag aan anderen. Een pauw fluit of zingt eigenlijk nooit maar krijst.

 

 

 

 

Kaa
Elbert van de Vliert

 

Kaa is de slang. Hij woont in de bomen van het oerwoud en kan mensen hypnotiseren. Hij is een oude tijgerpython en wordt gevreesd door alle apen. Kaa is een van Mowgli’s beste vrienden. Kaa is een actieveling en is altijd bereid om te helpen!