Leiding

Fleur Kleur (teamleider)Fleurkleur.png
(Iris Goldewijk)

Fleur Kleur is de moeder van Keet en is al net zo creatief als haar dochter. Ze vertelt allerlei verhalen, waarvan je nooit we of ze nu wel of niet echt gebeurd zijn.
Haar fantasie gebruikt ze ook voor haar eigen toneelstukken en ze naait haar eigen kleding in haar naaiatelier.

Noa


Noa

(Riët Dangremond)

Noa heeft donker lang golvend haar en ziet er een beetje oosters uit, ze maakt graag nieuwe vrienden. Je kunt bij haar ook lekker uitrazen of uithuilen. Noa is af en toe wel een beetje dromerig. In en om haar huis liggen overal kussens waar je lekker uit kunt rusten en niks hoeft te doen.

 

Sterre StroomBestand:Sterrestroom.png
(Vera Scholten)

Sterre Stroom is een stoere vrouw die houdt van kamperen en reizen. Ze is altijd in voor een speurtocht of gave activiteit. Ook op het water weet ze de weg te vinden. Ze heeft stapels fotoboeken van de verre reizen die ze gemaakt heeft en waar ze graag over vertelt. Sterre woont samen met haar broer Steven op een boot.

 

RebbelRebbel
(Lydia van de Maat)

Rebbel is een boerendochter die veel kletst en alles over iedereen weet. Een geheim bewaren, vindt ze moeilijk. Ze is de vrouw van Bas Bos en woont met hem in het boswachtershuisje. Ze is gek op dieren en verzorgt veel van de gewonde bosdieren die Bas mee naar huis neemt.

 

Keet kleurBestand:Keetkleur.png
(Ilse Colijn)

Keet Kleur is een tiener. Keet is een echte kunstenaar: ze is vrolijk, en er zit allemaal verf op haar kleding. Voor het dorp maakt ze
de mooiste dingen en versieringen. Keet kan in haar creativiteit en enthousiasme ook wel een beetje ondeugend of brutaal zijn.

 

Stanley Stekker
(Thijs Pluimers)
Stanley Stekker - Scouting Assen | Johannes Post Groep

Stanley Stekker is de technische man van Hotsjietonia. Hij is gek op cijfers, schema’s en berekeningen. Overal probeert hij constructies voor te maken en originele oplossingen te verzinnen. Soms is hij een beetje verlegen of let hij te veel op details. Aan het huis van Stanley zie je meteen dat er een uitvinder woont. Gelukkig zijn alle gevaarlijke dingen goed opgeborgen. Stanley is stiekem verliefd op Noa.