Schoonmaak blokhut

In blokhut ’t Oosterhöfke worden bijna alle zaterdagen in het jaar veel opkomsten georganiseerd voor onze jeugdleden. Het spreekt voor zich dat de blokhut daarom af en toe ook schoongemaakt moet worden. Om niet alleen maar een beroep te doen op onze vrijwilligers, willen we u als ouder(s)/verzorger(s) ook vragen om hier een steentje aan bij te dragen.

U kunt dit doen door uw gegevens door te geven via het onderstaande opgaveformulier. We noteren uw naam en gegevens dan op een lijst van ouders die ons één keer in de zoveel tijd willen helpen. En: hoe meer mensen op die lijst staan, hoe minder vaak het nodig is om een beroep op u te doen. Wanneer er een schoonmaakavond gepland staat, ontvangt u een uitnodiging hiervoor. U kunt dan per keer aangeven of u wel of niet beschikbaar bent om te helpen bij het schoonmaken van de blokhut.

Mocht u meer vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de schoonmaak van de blokhut, Dahniek Dangremond. Dat kan via schoonmaak[at]scouting-rijssen.nl. 

  Naam ouder/verzorger:

  vadermoederoverig

  Uw telefoonnummer:

  Uw email-adres:

  Naam van uw zoon(s)/dochter(s):

  Speltak(ken) van uw zoon(s)/dochter(s):
  beverskabouterswelpen morgenhordewelpen middaghordepadvindstersverkenners morgentroepverkenners middagtroepRSA

  Hebt u verder nog vragen en/of opmerkingen?