Tulpenbollenactie – bestellen

Ieder jaar gaan onze scouts de deuren langs in Rijssen om tulpenbollen te verkopen. Op een zaterdag in oktober lopen ze met rode, gele en paarse tulpenbollen door Rijssen. De zakjes met bollen worden verkocht en de opbrengst hiervan gaat naar de groep voor aanschaf van materialen en het onderhoud van de blokhut. Deze actie is jaren geleden geïntroduceerd door oûbaas Jan Ruijs.

Dit jaar vindt de tulpenbollenactie plaats op zaterdag 8 oktober a.s.

Iedereen die niet thuis is op deze zaterdag kan de tulpenbollen online bestellen via onderstaand formulier. De zakjes zijn dan op zaterdag 8 oktober tussen 8.30 en 16.30 uur af te halen bij de blokhut (A.H. ter Horstlaan 12a) of kunnen worden thuisbezorgd tegen een vergoeding van € 2,50 (alleen in Rijssen en in de buitengebieden). De zakjes kosten € 2,50 per stuk. Betalen kan (bij het afhalen) door middel van een QR-code of een betaalverzoek (€ 0,15 transactiekosten).

Let op: alle bestellingen die uiterlijk vrijdag 7 oktober om 18.00 uur gedaan worden, worden voor u apart gehouden. Voor alle bestellingen die daarna binnen komen geldt: op = op!

  Voor- en achternaam:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  Aantal rood:

  Aantal geel:

  Aantal paars:

  Afhalen of bezorgen?

  Evt. opmerkingen: