Rabo Clubsupport actie

Van 5 t/m 27 september is het voor alle klanten van de Rabobank mogelijk om een aantal stemmen uit te brengen op clubs en verenigingen uit de buurt. De Rabobank stelt ook dit jaar weer een bedrag beschikbaar dat wordt verdeeld over de deelnemende clubs en verenigingen. De opbrengst wordt door ons besteed aan het noodzakelijke onderhoud van onze blokhut en de omgeving daar omheen (denk bijv. aan de aanplant van het nieuwe bos en aan het onderhoud van de kampvuurkuil en het houthok). Daarnaast staan er nog een aantal spelmaterialen op het verlanglijstje voor de opkomsten en groepsactiviteiten. We brengen deze actie daarom graag bij u onder de aandacht! Bent u klant bij de Rabobank of kent u anderen, mogen we dan op uw stem(men) rekenen? Alvast héél hartelijk bedankt!

Meer informatie en stemmen: www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabo-app