Tarieven

De huurprijs van blokhut ’t Oosterhöfke bedraagt € 6,- p.p.p.n., met een minimum van € 140,00 per nacht/dag/dagdeel. Daarbij komt nog een borg van € 150,00. De blokhut wordt alleen aan Scoutinggroepen en aan groepen van Jong Nederland verhuurd. 

Betaling in termijnen
De huurprijs dient te worden voldaan in 2 termijnen. Bij het niet tijdig overmaken van de termijnen vervalt het recht op het huren.

  • De eerste termijn vervalt na 14 dagen bij ondertekening van de overeenkomst. Bij de eerste termijn wordt de helft van het huurbedrag betaald
  • De tweede termijn vervalt een maand voor de aanvang van de huurperiode. Bij de tweede termijn wordt de andere helft van het huurbedrag betaald, plus de borg.

Rekeningnummer
De verschuldigde bedragen dienen te worden overgemaakt op IBAN-nummer NL39 RABO 0154 9199 93 t.n.v. Stichting Scouting Oosterhof-Niej Begin te Rijssen. Vergeet niet om bij het overmaken uw boekingsnummer erbij te vermelden! 

Borg
Naast de vermelde huurprijs is de huurder verplicht een borg te betalen van € 150,00. De borg moet gelijktijdig voldaan worden met de betaling van de tweede termijn. De borg zal (mits alles volgens overeenkomst is geschied) binnen 14 dagen na de verhuurperiode worden teruggeboekt op uw rekening.