Weerwolven escape room

NB: de escaperoom is offline, mocht je hem willen spelen, dan graag een mailtje naar info[at]scouting-rijssen.nl

Weerwolven van wakkerdam Escape room

In het dorp Wakkerdam hangt een mysterieuze sfeer. De weerwolven roedel verbergt zich in het dorp en verslind elke nacht een burger. Jij hoort bij de weerwolven en wil al te graag elke inwoner van Wakkerdam verslinden. Maar het word je niet makkelijk gemaakt… Elke burger heeft een slot op hun huis, door puzzels en raadsels op te lossen krijg je de sleutel tot hun huis en kan je diegene verslinden. Ben jij de snelste die iedereen heeft verslonden, dan word jij de Alfa weerwolf en krijg je een prijs! Laten we beginnen, ‘Het wordt nacht in Wakkerdam…’ 

Algemene informatie.

  • Elke kamer heeft een wachtwoord. In totaal zijn er 8 kamers. Wanneer je een kamer opgelost hebt, dan krijg je daarmee het wachtwoord van de volgende kamer.
  • Op de pagina ‘hulpmiddelen’ (zie menu rechts) vind je diverse geheimschriften, codekrakers en andere hulpmiddelen die je verder op weg kunnen helpen tijdens de Online Escape Room. TIP: open deze pagina in een ander tabblad (ctrl + klikken)

Tips.

  • Pak er een kladblaadje bij om tijdens de puzzels dingen op te kunnen schrijven. Ook is het handig om hier een overzicht bij te houden van de wachtwoorden van de kamers die je tot dan toe gevonden hebt, zodat je eventueel nog weer terug kunt als dat nodig is.
  • Werk bij het klikken op de volgende kamer met ‘ctrl + klikken’. Op die manier opent de nieuwe kamer in een nieuw tabblad, zodat je eventueel nog terug kunt wanneer het wachtwoord fout is.

Je kunt starten wanneer je wil door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen met je naam en e-mailadres. Je ontvangt dan per mail het wachtwoord van ‘Huis 1 Burgemeester’, de tijd van die mail is je starttijd.

In ‘Huis 8 – Weerwolven’ vul je het formulier in, op het moment dat je op versturen klikt kun je die tijd van je starttijd afhalen. Op die manier bereken je hoelang je er over gedaan hebt.

We hopen natuurlijk dat jullie heel veel plezier beleven aan de Online Escape Room! Heel veel plezier en succes!!