Leiding

 

Hathi (teamleider)
Johan Nijeboer

 

Hathi is de olifantenleider en één van de oudste dieren van de jungle. Aan de junglebewoners vertelt hij graag verhalen.
Van alle dieren uit de jungle kan ik het allerbeste trompetteren met mijn lange slurf. Daarmee eet ik ook heel veel lekkers, het liefste wortels en vruchten. Ik hou van groot, hoe groter hoe beter!! Iedereen in de jungle is kleiner dan ik, dus ik wil niet groter worden. Gelukkig vinden mijn beste vrienden Oe en Chil het niet erg dat ik zo groot ben. Wat denk je dat mijn lievelingskleur is? Grijs natuurlijk!

 

Chil
Erwin ZwolsmanChil1

 

Chil is een roofvogel, hij vliegt dagelijks over de jungle.
Zijn scherpe ogen zien alles. Als je iets wilt weten, roep je de “wouw”. Chil weet precies wat er aan de hand is met iedereen. Ik hou van vliegeren en andere spelletjes die hoog in de lucht of de bomen zijn. Als ik niet bezig ben met alles in de gaten te houden, dan eet ik graag vis. Of ik ben bij mijn beste vrienden Raksha en Mowgli. Wat zal ik je nog meer vertellen? O ja, mijn lievelingskleur is grijs. Verder waarschuw ik jullie wanneer jullie in gevaar zijn!!

 

Mang
Jasper BolinkMang1

 

Mang is een vleermuis hij houdt zich op de achtergrond, maar hij hoort wel alles. Hij woont in een grot. Daar is het altijd lekker donker. Daar houdt hij van, want zijn lievelingskleur is zwart.
’s nachts ga ik op onderzoek uit, lekker griezelen in het donker. En waken over de slapende jungle dieren. Je kan van mijn leren hoe je moet oppassen in het donker!
Overdag doe ik niks, dan hang ik met mijn kop naar beneden en slaap ik. Op de kop hangen kan ik als de beste van iedereen in de jungle.
Ik ben erg snel en vindt het fijn om overdag te slapen, liefst op een spannende plek.

 

Bagheera
Auke KolhoopBagheera1

 

Bagheera is een panter, hij kan ontzettend goed jagen. Hij vindt het dan ook heel erg leuk om zachtjes te sluipen. Het liefst besluip hij de antilopen, want die vind hij lekker om te eten.
Ik woon op een beschutte plek diep in de jungle, waar niemand mij kan vinden.
Hij houdt van duistere plekken, daarom is mijn lievelingskleur zwart. Baloe en Mowgli zijn mijn beste vrienden. Mensen vind ik heel erg interessant, als ik later groot ben, wil ik nog meer over ze leren. Mensen vind ik heel erg interessant, als ik later groot ben, wil ik nog meer over ze leren.

 

Mor
Dahniek Dangremond

 

Mor is de pauw. Zij woont in de boomtoppen. Daar pronkt zij met haar veren. Mor houd van mooi dingen, Mor ontvangt graag complimentjes en geeft deze ook graag aan anderen. Verder woon ik in de jungle in de buurt van het water. Ik laat graag zien hoe mooi ik ben. Dan maak ik een waaier van mijn staartveren en loop ik rond. Dat kan ik het allerbeste van iedereen in de jungle. Als ik later groot ben, wil ik nog mooier worden en de mooiste pauw van de jungle zijn. Mijn lievelingskleur is dan ook pauw – blauw. Verder eet ik graag planten en ben ik vaak bij mijn beste vrienden Shanti, Hathi en Chil.

 

Ikki

Thijs Hans

 

Ikki is een stekelvarken. Er blijft van alles steken aan zijn stekels. Ik woon in een hol onder een boom. Ik heb scherpe stekels waarmee ik heel goed bladeren kan verzamelen. Toch zou ik graag een keer zachte stekels willen hebben, zodat ik met Shanti kan knuffelen. Maar ik vind mijn stekels wel heel mooi, mijn lievelingskleur is het wit van de punten. In de jungle eet ik graag knollen en ik vind het leuk om te kletsen met andere dieren. Vooral met Mor en Shanti, want dat zijn mijn beste vrienden.