Hemelvaartskamp Piraten – Dag 1

Gisteravond zijn wij met een groep van 17 welpen vertrokken naar een super mooie blokhut in Rossum! In het hartje van Twente.

 

 

Na dat we aangekomen zijn op de blokhut, onze bedden hebben opgemaakt en de omgeving hebben verkend, hebben wij onze vlag en de piratenvlag gehesen. Nadat we begonnen zijn met het eerste deel van het kampverhaal hebben wij een postenspel gedaan waarin de welpen hebben laten zien hoe goede piraten ze zijn.

 

 

Hierna hebben we een smokkelspel gedaan waarin ze goederen van haven naar haven moesten smokkelen zonder gepakt te worden door de havenpolitie. Bij het vallen van de nacht hebben wij (met wat lekkers) het laatste deel van het verhaal verteld en liederen gezongen bij het kampvuur en de eerste punten van het kamp verdeeld. Tijdens het kamp is goud te verdienen wat uiteindelijk de score bepaald. Ook kunnen er stukken van een schatkaart worden gewonnen die ons uiteindelijk moeten leiden naar de verloren schat.

Gedurende het kamp zullen ook alle nesten stukjes schrijven voor op de website. Deze kunnen jullie elke dag hier vinden. Alvast heel veel leesplezier bij het lezen van onze gave kampavonturen.

Het MoHo team


Hallo, wij zijn nest rood. Wij heten: Tijn, Luuk, Simon en Thijn.

Nadat wij aankwamen op de blokhut hadden we gelijk vrije tijd. SPELEN!!!!!!

En daarna hadden we opkomst. Eerst hebben we de vlag en onze piratenvlag gehesen

Daarna gingen we testen of we goede piraten zijn. Dat waren wij gelukkig wel.

Hierna hebben we een havenspel gedaan waarbij je goederen naar de juiste haven moest brengen.

We hebben ook een estafette gedaan en gevoetbald.

Hierna hebben we het piratenverhaal afgehoord en kampvuur gemaakt.