Hemelvaartskamp Piraten – Dag 2 (deel 2)

Nadat we onze lunch op hadden en de corvee weer was gedaan kregen we de punten uitgereikt voor onze piratenschepen. Maar dat niet alleen. Ook zijn er 2 stukken van de schatkaart uitgereikt aan de winnaars. Deze schatkaarten hadden een mysterieus vraagteken, dat ons heeft geleid naar een hint. “15 stappen”, luidde de hint. Maar vanuit waar? En waar naartoe? In ieder geval zijn we weer een klein stukje dichter bij de schat!

 

 

Onze middagactiviteit bestond uit het maken van onze eigen piraten-zwaarden. Super gaaf! We hebben een aantal mooie creaties voorbij zien komen. Een aantal welpen zijn ook erg druk bezig geweest met het bouwen van hun eigen brug.

 

 

Hierna zijn we begonnen met het maken van een eigen vuur. Een extra belangrijk vuur, want we hebben er ons eigen avondeten op gekookt! Het lekkere maal was een heus 3-gangen-diner. Eerst een soepje, vervolgens rosti met groente en nog een vette hamburger! Uiteraard met de benodigde groenten. Alles wat we nodig hebben om vanavond weer actief met een avondspel bezig te gaan.

 

 


Hallo wij zijn de baai bandieten
Onze namen zijn Milan  Yorick Robin en Adam

We hebben een zwaard gemaakt
En een brug gemaakt
We hebben gebarbecued
We hebben ook tomatensoep, hamburger en een toetje

En een schat gezocht!

EIND

Groet nest oranje