Hemelvaartskamp Piraten – Dag 2 (deel 3)

Hier live vanaf ons schip ‘de zwarte valk’ een nieuw bericht. Gisteravond na ons lekkere avondmaal hebben wij fort boyard gedaan. Een verzameling van spelletjes die we nest tegen nest gingen spelen. Via deze spelletjes konden de kinderen sleutels verdienen met letters. Deze letters konden gebruikt worden om een zo lang mogelijk woord te maken.

 

 

Nadat alle nesten mooie, lange woorden hebben gemaakt zijn we Levend Stratego gaan doen op het grasveld. In de tussentijd was het kampvuur al klaar gestoomd voor een tweede avond vol gezelligheid, liedjes en de uitslag van de dag. Er werd ook nog een nieuw stuk van de schatkaart uitgereikt en is er een coördinaat gevonden. Maar vanuit waar? En hoe ver? Daar komen we waarschijnlijk snel genoeg achter.

 

 

Vandaag gaan we met de jongens een wandeling maken in de omgeving met lunchpost onderweg.


Hoi wij zijn de caribische knapen. Onze namen zijn: Luuk, Bing, Mark Martijn, Koen en Siem.

Donderdag avond hebben wij 6 spellen gedaan. We kregen sleutels als we wonnen. Achterop de sleutels stonden letters waarmee je een zo lang mogelijk woord moest maken. Wij hadden het woord Nieuwsactualiteiten en we hebben gewonnen! We kregen 4 goudklompjes.

Wij hebben ook een zwaard gemaakt en vandaag gaan wij een tocht lopen.

Wij hebben ook een kampvuur gemaakt. Wij kunnen stukjes schatkaart verdienen, dan gaan we aan het eind van het kamp een schat zoeken. ? ????????